Kristine Vanniez

Om meg

Mitt navn er Kristine Vanniez. Jeg er 51 år, gift og har 2 barn på 16 og 20 år.

Jeg ønsker å finne en plass i det nye arbeidssamfunnet som har blitt mer digitalt, og som «immigrant» og 1967 modell og ikke «innfødt» og 1990 modell+ har jeg bestemt meg for å utforske og sette meg inn i Digtal Markedsføring. Hvorfor ? Fordi det er fremtiden, det er en ny måte å få oppmerksomhet på og skaffe nettverk, og dessuten vil jeg tro at det er mye fint å lære.

Ellers, liker jeg litteratur, samfunnsdebatter og deltar i filosofisk forum i Sandefjord bibliotek. Fysisk aktivitet er viktig for meg derfor er jeg fast bruker av Team treningssenter i Sandefjord.

Hei! Mitt navn er Kristine Vanniez. Jeg er 49 år, er gift og har 2 barn på 15 og 19 år. Jeg ser på digital markedsføring som en effektiv måte og bygge opp et nettverk og et fagmiljø på . Nettopp ved å være til stede og bli sett på forskjellige arenaer i sann tid. Som person vil jeg si jeg er rolig og reflektert. Jeg liker selvfølgelig å være i aktivitet og er med på team treningssenter i Sandefjord.Jeg interesserer meg for språk og kultur, samfunnsdebatter og deltar i filosofisk forum og språk som kultur ved Sandefjord bibliotek. Noen av disse temaene har jeg skrevet innlegg om i bloggen min, samt digital markedsføring som er hovedtemaet for bloggen min. I aktivitet og arbeid liker jeg å jobbe konsentrert og uforstyrret. Jeg fungerer godt i team og ser meg selv som en lagspiller. Jeg har tidligere sunget i kor og sammenligner derfor lagspill med å integrere stemmer for å få mer innhold, mangfold og styrke. Noe jeg synes er viktig, ikke bare i et sangkor men også i jobbrelaterte sammenhenger. I en lederrolle ville jeg foretrekke å stimulere og tilrettelegge framfor å stille krav og gi ordre. Jeg synes det også er viktig å lytte på andre fordi jeg mener vi alltid har noe å lære av hverandre. Hva har jeg jobbet med og hva kan jeg ? Jeg har min grunnleggende erfaring innenfor kontor og administrasjon, kundeservice, noe undervisning i fransk på ungdomskolen og på folkeuniversitetet. Jeg har jobbet som eksportmedarbeider og har grunnkurs i fortolling og kan derfor håndtere eksportdokumenter, tolldeklarasjon gjennom Tvinn systemet. Som kundekonsulent har jeg lært å bearbeide og håndtere saker ved å ta i bruk og hente informasjon fra forskjellige systemer. Nettopp for at kunden skal få en bedre oppfølging. Jeg har også 15 års arbeidserfaring fra Frankrike og kan derfor språket godt og kjenner til kulturen som også er multikulturell. Jeg har fått trening som markedsassistent ved å skrive pressemeldinger og organisere messer, Nå er jeg igang med et kurs innen digital markedsføring hvor jeg lærer om publiserings- og analyse verktøy og sende ut kampanjer. Det jeg lærer i digital markedsføring kan også brukes i forskjellige sammenhenger og i ulike type stillinger. Jeg trives i forskjellige arbeidsoppgaver og liker å sammarbeide, er interessert i å skape verdier som kan være til nytte for samfunnet og fellesskapet. Synes du dette høres interessant ut så vil jeg gjerne at du tar kontakt. Du finner all kontaktinformasjon nederest i denne videoen og i bloggen min. Takk for meg !